Entertainment voor Kids

Wij laten elk kind stralen in hun talent

begeleiding voor alle kinderen

Voor ALLE kinderen!

DeJazz Kidzz stelt zich open voor alle kinderen! Door onze professionele achtergrond als activiteitenbegeleidster en pedagoog hebben we de kennis en kwaliteiten om met alle soorten kinderen rekening te houden. Entertainment gegeven door professionals!

En alle ouders!
Wij vinden dat elk kind uniek is en een eigen persoon. En passen alle activiteiten aan op de wensen en behoeften van dat kind. Maar we weten ook dat het niet voor alle ouders/opvoeders even makkelijk is om een organisatie te boeken voor hun kind. Voor sommige ouders ligt die drempel hoger om dit te doen en dit kan veel redenen hebben.

Ook aan deze ouders wilt DeJazz Kidzz laten weten dat die drempel bij ons helemaal niet nodig is. Veel is mogelijk in overleg en iedereen is WELKOM!

Alles is mogelijk als er soms iets meer rekening gehouden wordt!
kinderen zijn sterren

Extra zorg is ook belangrijk

Door onze opleidingen en werkervaringen met veel gevarieerde doelgroepen en leeftijden, zal het voor ons geen probleem zijn om extra zorg te moeten dragen voor kinderen. Plezier is gewoon een must bij elke activiteit. Maar er zijn nog vele andere dingen waar we rekening mee kunnen en ook zullen houden. Om er op die manier voor te zorgen dat de activiteit voor die kinderen ook als prettig en veilig ervaren wordt.

De focus ligt op Entertainment, maar doordat we de kwaliteiten bezitten van een activiteitenbegeleidster en pedagoge, kunnen we meer gevarieerde doelgroepen aan. We hebben geleerd om activiteiten af te stemmen op de ontwikkeling en beleving van kinderen. Dit willen we dan ook goed benadrukken en naar voren laten komen. DeJazz Kidzz is niet zomaar een entertainmentbureau.

kinder activiteiten met professionals

De kracht van professionals binnen Entertainment!

DeJazz Kidzz verzorgt entertainment voor een zeer breed en gevarieerde doelgroep. Denk hierbij aan kinderen vanuit het autistisch spectrum, hoog sensitieve kinderen, de kinderen met ADHD of kinderen die erg teruggetrokken, onzeker en angstig zijn voor nieuwe dingen. Deze kinderen hebben vaak wat meer handvaten nodig om plezier te ervaren, waar zij zich ook prettig en veilig in voelen. Wij bezitten de kennis en kwaliteiten om activiteiten op maat de creëren. We weten dat het niet altijd voor deze ouders even gemakkelijk is om entertainment van buitenaf te regelen. Maakt u zich geen zorgen bij DeJazz Kidzz, samen komen we tot een passend plan en leuke activiteit voor uw kind!

Ook bij ouders en opvoeders met een andere culturele achtergrond is dit soms moeilijker. In de gezinnen waar soms ook andere gedragingen en behoeftes bij komen kijken, valt het DeJazz Kidzz op dat die drempel tot contact met organisaties van buitenaf soms ook moeilijk is hierdoor. Door onze eigen culturele achtergrond, staan we ook hier open voor om de activiteiten op aan te passen.

Alles is mogelijk in overleg! En samen komen we er altijd wel uit.

Ook zijn wij niet gebonden aan 1 locatie, stad, buurt, wijk of gemeente. U kiest en wij zullen er zijn!

DeJazz echt voor ALLE Kidzz

De activiteiten zijn dus echt voor alle kinderen! En als er kinderen zijn die meer handvaten nodig hebben om ervoor te zorgen dat zij zich tijdens de uitvoering ook prettig en veilig voelen.. dan zullen wij er ook alles aan doen om dit aan het kind te geven. Als een kind bijvoorbeeld veiligheid voelt bij het van te voren weten wat er gaat gebeuren, dan zal DeJazz Kidzz ervoor zorgen dat dit van te voren al duidelijk is, op de manier zoals het kind en de ouder het graag willen. En door onze opleidingen en werkervaringen weten we ook in groepsverband, tijdens de uitvoering met de kinderen om te gaan en hoe te handelen. De activiteiten passen we waar nodig hierop aan. Ook hebben we jaren gewerkt met kinderen van veel verschillende achtergronden en culturen en hebben we zelf ook een Multi culturele achtergrond en hierdoor ook een goede kijk op al deze verschillen. We hebben meerdere groepen gedraaid in buurten waar veel verscheidene culturen wonen. Vanuit scholen hebben we geholpen met het geven van fietsles en het hierin begeleiden van buitenlandse kinderen.

Alles is mogelijk als er soms iets meer rekening gehouden wordt. Door te kijken naar het kind en te luisteren naar de ouders/opvoeders kan DeJazz Kidzz dit voor jullie bereiken!

KvK nr: 68543956