Educatieve entertainment

DeJazz Kidzz uitdagend voor ieder kind!

Bij alle soorten gelegenheden

Educatieve Kids Entertainment voor alle gelegenheden als teamevents, bruiloften, doopfeesten en jubileumfeesten. Kortom voor alle gelegenheden waar kids leuk bezig gehouden moeten worden. Of het verjaardagsfeestje van uw kind, geheel tot in de puntjes verzorgt door DeJazz Kidzz. Ook voorlichting op een creatieve manier is bij ons mogelijk.

Interactie tussen de professionals en de kinderen staat bij ons centraal!

Veel is mogelijk

We verzorgen doelgerichte activiteiten onderverdeeld in thema’s voor alle kinderen. De kinderen kunnen kiezen uit ons vaste activiteiten aanbod voor particulieren. Plezier is natuurlijk nummer 1 waar het om gaat, maar omdat deze activiteiten uitgevoerd zullen worden door professionals, hebben we ook een doel aan elke activiteit gekoppeld. Plezier hebben en toch iets leren is nooit verkeerd. En met Educatieve Entertainment willen we laten zien dat dit altijd mogelijk is. Hoe klein het doel ook is, het kan misschien grote effecten hebben. 😉 Veel is mogelijk in overleg. Het aanbod zal ook altijd aangepast worden aan de soort gelegenheid, de locatie en beschikbare ruimte(s).

Wij entertainen uw kinderen zodat u lekker uw gang kan gaan!

Het vriendenboekje voor kidzz

Ons aanbod bevat altijd vernieuwende thema’s, en wij maken het met ons vriendenboekje nog uitdagender en persoonlijker voor uw kind. We verwerken zijn/haar voorkeuren in de uitvoering van de activiteit. De favoriete muziek van uw kind zal gedraaid worden, de lievelingskleuren zullen gebruikt worden enz! Zelfs wij, team DeJazz Kidzz, zal zorgen dat we in het gekozen thema passen en er wordt ook altijd actief meegedaan.

Meer voor de kinderen

De kids rennen vaak doelloos rond totdat de volwassenen klaar zijn om dan “eindelijk” eens naar huis te gaan. In die tussentijd heeft u meestal al de bekende vragen van kinderen te horen gekregen… “Wanneer gaan we naar huis??” “Kunnen we nu gaan??” “Ik heb geen zin meer” “Ik verveel me” “Er is helemaal niks voor mij hier”.

Zou het niet fijn zijn als er dan een organisatie aanwezig is speciaal voor de kinderen om ervoor te zorgen dat zij zich net zo vermaken als de “grote mensen”?! Dat de kinderen creatief en educatief bezig gehouden worden en u zich verder geen zorgen hoeft te maken en ook zorgeloos van uw tijd kan genieten?! Boek DeJazz Kidzz en het wordt voor u geregeld!

Heeft u vragen of wilt u DeJazz Kidzz boeken stuur ons dan gerust een bericht via het contact formulier.