Even weer een update

Door 15 mei 2019 Nieuws

We zitten alweer in de maand mei, bijna al op de helft van het jaar. DeJazz Kidzz heeft in deze maanden van 2019 ook weer niet stil gezeten. We hebben veel gedaan en meegemaakt. De grootste verandering zit in onze naam. Creatieve Jeugdhulp, hebben we namelijk gewijzigd in Creatieve Jeugdervaring. Dit past beter bij onze visie. Wij werken in preventieve vorm en Team DJK wilt elk kind, jeugdige en jongere een leuke en leerzame ervaring meegeven. Dit geldt zowel voor binnen ons Entertainment gedeelte als ons aanbod voor Creatieve Jeugdervaring. Educatie en hulpvragen vinden we belangrijk en zitten altijd in elke activiteit, maar op diezelfde lijn zit bij ons ook “het hebben van plezier”. De afgelopen maanden hebben we flink genetwerkt en hierdoor mooie contacten gelegd en mogelijkheden gecreëerd. DeJazz Kidzz heeft zichzelf nog meer op de kaart gezet. We grijpen dan ook alle mogelijkheden aan die we aangereikt krijgen om ons bedrijf te kunnen promoten en gebruiken hierbij ook onze eigen creativiteit. Zo hebben we bij de heropening van Office Centre Nuth de kans gekregen om in hun ondernemershal te staan en hebben we daar meerdere activiteiten uitgevoerd. Activiteiten verzorgt voor zowel jong als oud. We hebben er ook voor gezorgd dat andere ondernemers weer even kind konden zijn. Volwassenen meenemen in een kindbeleving is ook een kwaliteit die we bezitten. Dit was een groot succes, bij vele kwam hun innerkind weer even naar boven 😀 Er zijn ook nog vele andere ontwikkelingen aan de gang zowel achter de schermen, op social media en daarbij mooie plannen in het vooruitzicht. DJK is gewoon niet te stoppen!

Ben je nieuwsgierig welke ontwikkelingen er allemaal plaats gaan vinden bij ons, hou DeJazz Kidzz dan in de gaten. Hier zwijgen we nog even over. Je zult hier meer over te lezen krijgen in onze volgende blog 😉 We houden jullie nog even in spanning….Wat je wel al meteen kunt zien zijn de ontwikkelingen van DJK op social media. We hebben nu meerdere social media pagina’s waar je ons kan volgen en meer over DeJazz Kidzz kan ontdekken. Als je dus niets van ons wilt missen… like en volg ons op >>>>>>>

Facebook        >> DeJazz Kidzz en Team DeJazz Kidzz.

Instagram        >> #dejazzkidzz #dejazzkidzzgarden #dejazzkidzzquotes #djkquotesnl

Youtube           >> DeJazz Kidzz; bekijk hier de filmpjes en ook de ‘ Do it yourself’ video’s.

Ook qua promotiemateriaal zijn we flink bezig geweest 😀

We hebben onze eerste flyers laten drukken en de nieuwe visitekaartjes ook weer gemaakt. Daarnaast hebben we van elke tak van ons bedrijf grote opvallende posters laten maken, echt in de flitsende kleuren van DeJazz Kidzz. Zoals wij ook zijn, vallen zo goed op! En waar we het meest trots op zijn en waarvan we zeker weten dat niemand heeft, is ons mobiele logo. Ons logo uitgesneden in hout en die in alle kleuren kan oplichten en knipperen. Zo gemaakt dat we deze kunnen neerzetten als balie/bar. Het logo is custom made gemaakt door het hout/metaalbewerkingsbedrijf Jables&More. We zijn druk bezig met alles en komen soms tijd te kort, maar door deze stappen groeit onze motivatie nog meer. Blijf DeJazz Kidzz in de gaten houden om up to date te blijven.