DeJazz Kidzz in een notendop

Door 5 januari 2019 Nieuws

We horen mensen vaak genoeg denken….

DeJazz Kidzz.. Leuk, maar wat doen ze dan precies?? 
Niet zo vreemd dat je je dat soms afvraagt als je weer iets van ons voorbij ziet komen op Social Media. Er is ook zoveel bijgekomen na het officieel starten van onze V.O.F. in april 2017. Gestart met alleen kinderfeestjes en nu een hele uitbreiding voor binnen jeugdhulp en voor professionals! 

Een nieuw jaar is aangebroken, 2019 zal voor ons “DJK” HET jaar zijn dat we al onze ideeën gaan promoten bij potentiële klanten. Het leek ons daarom wel toepasselijk om in onze 1ste blog van het jaar, concreet te vertellen over wat DeJazz Kidzz nu allemaal doet en te bieden heeft 🙂 

We zullen hieronder elke tak van onze onderneming kort uitwerken. Wil je er meer over weten klik dan gerust op de link 😉 

V.O.F. DeJazz Kidzz oftewel DJK, komt van 😀 Devon, Jasmin met Kids>>

Wat hebben we te bieden….. 
Creatieve Jeugdhulp: hier hebben we de laatste maanden de meeste tijd in geïnvesteerd. Een nieuwe tak waar onze kwaliteiten als activiteitenbegeleidster en pedagoge sterk naar boven komen. Gericht op preventieve hulp; voorlichting en bewustwording voor kinderen van 4 t/m 14 jaar, gesplitst in 2 leeftijdsgroepen. De doelen staan binnen creatieve jeugdhulp vast, maar de aanpak zal altijd persoonlijk afgestemd worden op die bepaalde groep kinderen. Nieuwsgierig naar de topics?!? Bekijk ons aanbod!
Business 2 business (B2B): bestemd voor alle professionals die met kinderen te maken krijgen. Of ze nu werken binnen zorginstanties of de commerciële sector, van professionals wordt steeds meer verwacht. Iedereen kan soms wel een helpende hand gebruiken, zonder bepaalde langdurige verplichtingen. Wij willen die professionals een steuntje in de rug kunnen bieden. We komen je helpen vanuit DeJazz Kidzz, maar we sluiten ons volledig aan bij het concept dat er uitgevoerd wordt en zullen ons puur bezig houden met het helpen, begeleiden en ondersteunen van de activiteit en de kinderen. Alles van te voren in overleg! Zou je wel willen weten op welke manier we dit kunnen doen en of het iets voor jou school, instelling of bedrijf is?!? Lees er meer over op de site of stuur ons een bericht.
Educatieve Entertainment: dit was het begin van onze onderneming, de rede waarom we ons bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven. De focus lag eerst op het entertainment gedeelte, met name kinderfeestjes en onze eerste boeking was dan ook een verjaardagsfeestje. Dit heeft ons geïnspireerd om dieper na te denken over kinderen en hoeveel meer we te bieden hebben. Ook hebben we ons binnen entertainment meer gericht op doelen, waardoor het educatieve gedeelte ontstaan is. Meer weten over het vaste aanbod binnen entertainment bij DJK? Lees hierover op de website, maar vergeet niet dat je bij ons niet gebonden bent aan het aanbod en veel bij ons kan in overleg. 
Special Kids Entertainment: heel veel entertainmentbureaus zijn opgezet door personen die veel hart hebben voor kinderen en dat is mooi om te zien. Maar dit is ook iets dat ons onderscheid van andere entertainmentbureaus. Dat wij ook de nodige opleidingen hebben gevolgd en zelf jaren werkervaring hebben opgedaan binnen de zorg en welzijn en het begeleiden en ondersteunen van kinderen, met ook veel verschillende culturele achtergronden. Samen hebben we hiervoor ook de nodige activiteiten en concepten voorbereid en uitgevoerd. Daarom dat entertainment één onderdeel is van DeJazz Kidzz. Doordat we deze achtergronden hebben, kunnen we ook meerdere specifieke doelgroepen opvangen. We vinden het daarom ook belangrijk dat dit goed naar voren komt en je kan er meer over lezen op de site.

We denken als een kind, maar de activiteiten worden uitgevoerd door professionals. 

Naast ons gehele aanbod, vinden we het ook belangrijk om bij te blijven van de nodige ontwikkelingen. Rondom kinderen en onderneming schap gebeurt er zoveel en zijn dit punten die altijd vele veranderingen ondergaan. We hebben en zullen daarvoor de nodige Webinars, seminars en bijeenkomsten volgen. Van het gevoelige kind en het leren begrijpen van kindertekeningen tot de wijzigingen binnen de privacy wet. Alle onderwerpen waar we kennis mee op kunnen doen en onze deskundigheidsbevordering mee kunnen vergroten.

Alles waar DJK mee bezig is, is terug te lezen in onze blogs. Op onze galerij pagina posten we ook geregeld foto’s en filmpjes. Zo krijg je ook een beeld van alle dingen wat DeJazz Kidzz doet 😀 

Blijf ons volgen, liken en delen! Thanks!
Je vind ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.