Ook een helpende hand voor professionals !

Door 11 december 2018 Nieuws

Business to business, een geheel nieuwe tak binnen DeJazz Kidzz 🙂
Lees hier nog meer over op onze website, B2B.

DeJazz Kidzz is er niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de professionals. En daar bedoelen we niet alleen de professionals mee die opgeleid zijn om met kinderen te werken. Ook professionals die vakkundig zijn binnen een organisatie of bedrijf waar kinderen komen, ongeacht wat dat vak is.

Zijn er kids…?! Dan kan DeJazz Kidzz je misschien een handje komen helpen!

En zo kan dit op verschillende manieren….

Binnen scholen en instellingen kunnen we misschien een helpende hand zijn met de vele “extra” opvoedvragen die er door het jaar heen voorbij komen. Naast het vaste aanbod binnen veel organisaties, weten we dat er in de praktijk vaak meer gevraagd en gevergd wordt van de professional. Ouders en opvoeders zitten met vragen, maar ook bijvoorbeeld de gemeentes die signalen opvangen, willen dat er actie ondernomen wordt en leggen dit dan neer bij de professionals. Vaak willen deze professionals veel doen, maar hebben zij hier de mensen en/of middelen niet altijd voor. Denk aan leraren die al een hoge werkdruk hebben of instellingen waar ze al een te kort hebben aan begeleid(st)ers.

Professionals helpen Professionals!

We zijn er ook voor bedrijven uit de commerciële sector en andere particuliere organisaties en verenigingen!

Want naast de professionals waar de meeste personen aan denken als ze de blogtitel zien, bedoelen we ook professionals die op een plek werken waar kinderen komen. Je hoeft dus niet specifiek te zijn opgeleid om met kinderen te werken, maar je krijgt “toevallig” door je werk wel met kids te maken. Het kan dan voorkomen dat je tot een bepaalde hoogte je werk kan uitvoeren, maar de kwaliteiten waarvoor je bent aangenomen niet volop kunt inzetten door teveel afleiding van buitenaf. Of je krijgt een aanmelding van een grotere groep kinderen, maar mist de kwaliteiten om ze goed te kunnen begeleiden. Dit zijn allemaal momenten dat wij uit zouden kunnen helpen! DeJazz Kidzz is er dan om mee te helpen de kinderen op te vangen en te begeleiden zodat de professional zich (nog) meer bezig kan houden met zijn/haar vak.

Als je met kinderen werkt wil je vaak veel voor de kinderen, ouders en (mede)opvoeders doen en betekenen. Of dit nu is vanuit commercieel oogpunt of vanuit de zorg en welzijn, overal wordt de werkdruk en verwachtingen naar elkaar toe, steeds meer en groter. We kunnen allemaal soms wel een steuntje in de rug of een helpende hand gebruiken.

DeJazz Kidzz is er voor elke professional die het nodig heeft!
Bij ons ben je dan niet gebonden aan een contract, maar kan je ons ook eenmalig laten komen om uit te helpen. Meer informatie is hierover te vinden op de website onder het kopje B2B, ook wel business to business.

Samen sta je nog sterker!