DeJazz Kidzz in ontwikkeling!

Door 24 september 2018 Nieuws

Klaar om ons bezig te gaan houden met promotie van ons nieuwe concept en ontwikkeling binnen ons bedrijf. We zijn er klaar voor om onze stap te gaan zetten binnen de Jeugdhulp. We hebben de website uitgebreid en alles over het stuk Jeugdhulp toegevoegd 😀

De flyers en posters zijn ook bijna klaar om gedrukt te worden en dan kan het promoten beginnen. We hebben ons nu al veel laten zien op social media, maar dat is maar een klein deel van promotie die wij gaan doen. Het is nu tijd om ons, als particuliere organisatie te laten zien bij andere instellingen, scholen en verengingen. En aan iedereen die met kinderen werkt laten weten wat we aan bieden en waar we voor staan! We hebben ook een presentatie over DeJazz Kidzz ontworpen voor onze face-to-face contacten. En op onze website is een mediapagina bij te houden met allerlei foto’s en ‘do it yourself’ filmpjes. Allerlei nieuwe ontwikkelingen waar DeJazz Kidzz mee bezig is.

We gaan ons op vele verschillende manieren laten zien 😉

Naast het bedenken van verschillende manieren van promotie voor DeJazz Kidzz, zijn we vooral ook bezig met wat er bij kinderen kan spelen. En waar mogelijk ook kennis op te doen. Onlangs hebben we een lezing bijgewoond van Eveline Ruitenberg, een creatieve therapeut. Zij sprak over het lezen en begrijpen van kindertekeningen. Het heeft ons laten zien dat ook jonge kinderen veel kunnen vertellen door middel van wat ze tekenen. Tekenen op zich en tekeningen kunnen een goed hulpmiddel zijn. Voor het kind een manier om zich te uiten en voor de volwassenen/opvoeder kan het een handvat zijn om het kind te leren begrijpen of contact te leggen met een kind via een tekening. Niet alleen het tekenen op zich, maar ook de soort kleuren of materialen die hierbij gebruikt wordt kan veel vertellen. Het was een interessante lezing om bij te mogen wonen. Dit liet aan ons weer zien dat er veel andere manieren zijn om kinderen te helpen en te begrijpen. Niet alles kan, hoeft en moet bereikt worden door middel van taal en schrift en dit is vaak wel de norm wat ons in de maatschappij geleerd wordt. DeJazz Kidzz staat juist voor creativiteit en denkt out side of the box. Ons uitgangspunt is altijd; Wat past bij het kind… en dat kan variëren van kleuren, doen, dansen, muziek, tekenen, sport, buiten spelen, technologie…. noem het maar op. En juist door echt te zien en te begrijpen waar die kinderen of dat kind mee bezig is, des te beter kan je hierop inspelen en binnen een korte tijd toch veel bereiken. En veel dingen waar kinderen mee bezig zijn of wat hen raakt en triggerd lees en haal je niet perse allemaal uit boeken. Net als dat tekeningen lezen en begrijpen een nieuwe tak is, waar steeds meer professionals zich in beginnen te verdiepen, wilt DeJazz Kidzz voor al deze ontwikkelingen open blijven staan en up to date proberen te blijven van wat er allemaal is en speelt.

DeJazz Kidzz blijft zich op veel gebieden ontwikkelen!