HET BEGIN VAN EEN NIEUW HOOFDSTUK

Door 10 juli 2018 Nieuws

DeJazz Kidzz gaat een nieuw pad op. Ons hoofddoel zal blijven bestaan. Kids staan nog altijd op Nr. 1 bij ons. Het kind heeft een idee en DeJazz Kidzz gaat daar nog steeds in mee. Echter de aanpak en de wijze waarop wij deze doelen willen gaan behalen is veranderd.

We zijn binnen ons bedrijf begonnen met de focus op kinderfeestjes, het leuke aspect wat bij kids altijd aanwezig is… namelijk plezier hebben. Plezier zal nog steeds de rode draad zijn bij DeJazz Kidzz en dat zal ook bij elke activiteit en aanpak naar voren blijven komen.

Wat gaat er veranderen…

“WE GAAN ONS INZETTEN BINNEN DE JEUGDHULP”

Naast dat we het kind op nummer 1 houden en we blijven denken vanuit hun beleving, zullen we nu ook meer diepgang in onze aanpak gaan brengen. Vanuit onze professionele achtergronden als activiteitenbegeleidster en pedagoog zullen we onze kwaliteiten gaan samenvoegen en deze volledig gaan inzetten binnen ons bedrijf!

Entertainment in de vorm van activiteiten die gekoppeld zijn aan hulpvragen, waar kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar in deze tijd tegenaan kunnen lopen.
Jeugdhulp verpakt in plezier en Entertainment met een doel.
Een preventieve aanpak voor kinderen zonder dat het voor het kind therapeutisch aan voelt.

Professionaliteit en plezier op 1 lijn, waar een activiteitenbegeleidster en pedagoog hun krachten zullen gaan bundelen. We zullen naast elkaar werken, op dezelfde lijn en met dezelfde doelen in gedachten. Niet zoals vaak “de norm’ tussen die twee professionals, werken met door elkaar lopende visies, doelen en een eigen aanpak. Het gaat zich uiteindelijk altijd om het kind en samen met verschillende theoretische achtergronden en ervaringen kunnen we meer voor het kind betekenen en wordt de aanpak om bepaalde doelen te behalen nog gerichter uitgevoerd. Vanuit onze werkervaringen binnen verschillende welzijnsorganisaties hebben wij ervaren dat vele professionals langs elkaar werken en niet samenwerken. We stellen plezier in onze activiteiten voorop, maar altijd met een therapeutische waarde voor het kind erin verwerkt.

DeJazz Kidzz zal nu gaan aanbieden..
Educatieve Entertainment en Creatieve Jeugdhulp!

Voor wie…
Voor de kids natuurlijk 😀

We zullen hiervoor veel verschillende instanties en scholen gaan benaderen en hun laten weten wat wij aanbieden en wat wij kunnen betekenen voor de kids. DeJazz Kidzz zal een goede aanvulling zijn op alle andere begeleiding en essentiële hulp dat kinderen al krijgen. Andere professionals kunnen ons inzetten voor preventieve hulp en ondersteuning.

DeJazz Kidzz zal zich op een unieke manier gaan inzetten binnen de Jeugdhulp! Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven over hoe wij dit precies gaan doen 🙂

Join the discussion One Comment