NEEEE, niet de volwassenen…. Maar HET KIND kiest bij ons

Door 17 december 2017 Verjaardagen

Bij ons staat het kind altijd centraal! Dit roepen heel veel organisaties en instanties, maar vaak wordt er dan alleen geluisterd naar wat de betrokken volwassenen willen en vinden. De mening van het kind wordt hier minimaal of gewoon helemaal niet in meegenomen.
Het gene waar de volwassenen wat over te zeggen hebben bij ons, is het budget. En als zij een locatie kiezen… wat de mogelijkheden hierbinnen zijn. De verdere invulling wordt bij ons gedaan door het kind/de kinderen, zoals jullie weten doen wij dit door middel van ons vriendenboekje.

Ongeacht hoe groot het budget ook is, het is met veel creativiteit altijd mogelijk om de wensen van het kind in de uitvoering te verwerken of zoals wij doen het GEHELE THEMA hierop aan te passen 😉 Ons vriendenboekje maakt dit voor ons mogelijk! En omdat wij ons als onderneming niet vast houden aan ons vaste aanbod, is alles bij ons mogelijk en is vooral bij onze laatste boeking te zien hoever DeJazz Kidzz hierin gaat 😀

De wensen van Storm op zijn 9de verjaardag waren
>> Lego Ninjago <<
>> Lievelingskleuren: rood, wit en blauw <<
>> Bouwen – ingenieur worden <<
>> Snickers en Ice Tea Peach <<
>> Muziek: Fireball <<

Op die manier zijn we aan ons thema gekomen LEGO NINJAGO 😀
De Kidzz zagen Ninjago op de slingers, op hun stoelen tot op de drinkbekers (gevuld met Ice Tea perzik) en de rietjes en zelfs bij binnenkomst werden de kinderen hartelijk ontvangen door Ninjago ballonnen en lichtjes. En dit natuurlijk allemaal in de lievelingskleuren van Storm, rood, wit en blauw 😉
Muziek van Fireball knalde al uit de boksen met de clips van Lego Ninjago zichtbaar op de televisie en er lag al genoeg bouwmateriaal klaar om in elkaar geschroefd te worden. De creativiteit van de Kidzz hebben we ook nog geprikkeld door ze zelf met graffiti spuitbussen en verf een Ninjago Pak en masker te laten maken.

En we maken het plaatje helemaal af door zelf ook in thema te zijn…
Daarom werd tijdens het verjaardag lied voor Storm zijn enige echte Snicker Cake gepresenteerd door DeJazz Kidzz verkleed als Lego blokjes! Die lach op het gezicht van Storm toen hij ons zag en die schittering in zijn ogen…. Dit zijn de momenten waar wij het voor doen!

Een aantal foto’s om je een beeld te geven 😀