Niet in ons vaste aanbod?? Voor DeJazz Kidzz Geen Probleem :)

Door 18 november 2017 Nieuws

Jullie hebben ons vaak genoeg horen zeggen dat we ons aanbod afstemmen op de wensen van het kind/kinderen. Onze volgende boeking zal laten zien hoever DeJazz Kidzz hierin gaat!

Zoals vele van jullie misschien al weten hebben wij een unieke manier van ons boeken. Bij de meeste organisaties is dit op een meer zakelijke manier, de informatie die er doorgegeven moet worden staat meestal al vast rondom hun aanbod en zijn verder de nodige gegevens zoals het aantal kinderen en gekozen datum en kosten etc.

Zo gaat dit niet bij DeJazz Kidzz!

Ons boeken begint met dit vriendenboekje, ja jullie kennen ze nog wel..
‘Wat is je lievelingskleur, wat zijn je hobby’s, wat is je favoriete film’ en zo verder. Zo krijgen we een goed beeld van wat er bij het kind speelt en waar hij/zij van houdt en leuk vind. Op die manier kunnen we elke boeking uniek en persoonlijk maken voor de kinderen.

Zo creatief is DeJazz Kidzz gewoon 😉

Ons aanbod dat op www.dejazzkidzz.nl staat is ook niet leidend. Als we onze activiteiten willen aanpassen op de wensen van kinderen dan is een vast aanbod niet logisch, in kinderen zit zoveel fantasie en beleving en interesses veranderen dan zo snel…
Hier wilt DeJazz Kidzz echt op in spelen, daarom is in overleg altijd veel mogelijk.

Dit zal blijken bij onze volgende boeking!!

De details zullen we natuurlijk nog niet gaan verklappen..
Onze volgende boeking is een verjaardag 😀 De moeder van het kind had al aangegeven dat zijn interesses niet aansloten bij het aanbod dat wij op de site hebben staan. Zoals de titel al zegt is dat voor DeJazz Kidzz geen probleem! We hebben haar verzocht samen met haar zoontje ons vriendenboekje in te vullen en vanuit daar is onze creativiteit begonnen 🙂
Zijn 9de verjaardag zal totaal ingericht worden op wat hij leuk vind en waar hij helemaal fan van is, tot aan de uitnodigingen voor zijn vriendjes. Ook gemaakt door DeJazz Kidzz 😀 😀

Als je wilt weten hoe wij deze verjaardag vorm gaan geven hou onze facebookpagina (LIKE) en website dan in de gaten 😉

KIND HEEFT EEN IDEE.. DAN GAAN WIJ ERIN MEE !!