Op alle gebieden bij blijven (video=bewijs…)

Door 23 juli 2017 Nieuws

Team DeJazz Kidzz doet dit op verschillende manieren en staat altijd open voor vernieuwing.

Zo hebben we onlangs een webinar gevolgd via het internet. Je kan online hieraan deelnemen en je hebt zo digitaal interactie met de spreker en de andere deelnemers. Hierdoor zijn we weer eens goed gaan reflecteren op de groei en het proces van de DeJazz Kidzz tot nu toe. Het is altijd goed om een open kijk aan te houden als je wilt dat je bedrijf met de tijd mee blijft gaan. Naast dat er deze week nog een webinar te volgen is, houden we onze ogen ook open voor andere aansluitende workshops, cursussen etc.

DeJazz Kidzz kent geen tunnelvisie en vergeet daarbij hun innerlijke kind ook niet 😉

We vinden het namelijk ook belangrijk om naast alleen te denken over de belevingswereld van de kinderen, dit ook letterlijk te ervaren! En stiekem vinden we dat ook leuk!

Er is gewoon geen betere manier om de beleving van kinderen te leren kennen, door fysiek mee te mogen doen in hun wereld en hun spel. Geweldig om te zien en mee te maken!

Zie hieronder met eigen ogen hoe letterlijk DeJazz Kidzz bij blijft op de gebieden 😀

#Splashmob in Heerlen.

Vanaf de eerste editie doen wij al mee. Zien we jou volgend jaar ook??

Leuk voor zowel jong en oud, waterplezier voor iedereen! Elk jaar wordt er ook een DJ uitgenodigd om te draaien. Altijd lekker een muziekje op de achtergrond. Dus we moesten toch nog even met een DJ op de foto. Het leuke hiervan is… de DJ is een aantal jaar geleden een jongere is geweest waar wij mee gewerkt hebben tijdens onze periode als jeugd-jongerenwerker. Hier hebben wij de start van zijn muziek carrière als DJ gil-t mogen meemaken. Trots om te zien hoeveel hij gegroeid is. Keep it up!

#musicgilly

Het deelnemen aan verschillende evenementen, cursussen en workshops zal ons ook veel helpen met het promoten van ons bedrijfje. Velen zien DeJazz Kidzz dan langskomen 😉