DeJazz Kidzz ENTERTAINMENT

Door 29 mei 2017 Nieuws
voetbal meisjes jongens

Entertainment voor kinderen op een ander niveau dan vele gewend zijn 😀

Lees snel verder en kom erachter wat DeJazz Kidzz nog meer onderscheidt van andere organisaties hier in de buurt en wat wij nog meer te bieden hebben.

Naast dat wij een origineel aanbod hebben van activiteiten waar kids van 4 t/m 12 jaar uit kunnen kiezen, is het ook mogelijk om DeJazz Kidzz te boeken voor vele andere gelegenheden!

DeJazz Kidzz entertainment
>> Voor particuliere feesten en events.
>> En business to business, voor andere organisaties en bedrijven die evenementen, festivals en andere gatherings organiseren.

Alle ouders kennen de bekende vragen van hun kind… Wanneer gaan we naar huis? Is het nog niet klaar? Er is helemaal niks voor mij om te doen? Ik verveel me. Blijven we nog lang?

Uw antwoord kan zijn.. We hebben DeJazz Kidzz! 😀

DeJazz Kidzz Entertainment bij particuliere gelegenheden !
Bedenk je maar eens hoeveel feesten er door jezelf en andere volwassenen worden gegeven waar veel kinderen aanwezig zijn, maar er eigenlijk niets voor hun te doen is. Zoals op bruiloften, jubileumfeesten en doopfeesten. Zou het dan niet ideaal zijn als er een organisatie aanwezig is die niet alleen de kinderen opvangt, maar ook actief iets voor ze doet?!!

DeJazz Kidzz Entertainment voor Business-to-Business !
Vele festivals en evenementen, waarbij ook de kinderen meegenomen worden, hebben altijd van alles te bieden voor de volwassen doelgroep, maar vaak weinig tot bijna niets voor kinderen. Het festival zou nog gezelliger en leuker voor iedereen zijn, als er ook een aanbod is speciaal voor de kinderen! Ouders kunnen zo nog meer en langer zorgeloos van hun plezier genieten en de kinderen kunnen zich vermaken met activiteiten expliciet voor hun! Wij zullen de invulling van de activiteiten laten aansluiten bij het thema en de uitstraling van uw evenement, waardoor DeJazz Kidzz Entertainment een aanvulling zal zijn en geen los concept op zich.

DeJazz Kidzz Entertainment… uw antwoord voor DE bekende vragen van ALLE kinderen tijdens grote mensen feesten 😛

Bij de activiteiten zal altijd zoveel mogelijk gekeken worden naar de soort locatie, de wensen, leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Team DeJazz Kidzz zal werken als professionals, maar ook ons innerlijke kind zal altijd naar boven komen tijdens de uitvoering 😉 De kinderen zijn altijd onze prioriteit en ons doel is dan ook om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en ouders de kans geven om nog meer te kunnen genieten van de gelegenheid!

Iedereen Happy! 😀