DeJazz Kidzz officieel ingeschreven :D

Door 18 april 2017 Nieuws
vieren start KvK
Op 12 april 2017 was het dan zover… Afspraak bij de Kamer van Koophandel 🙂
 
De volgende officiële stap kon gemaakt worden, DeJazz Kidzz inschrijven! Onze accountant heeft voor ons een VOF-overeenkomst opgesteld…
Jullie lezen het goed, wij zijn nu vennoten van elkaar! Dit was voor ons een grote stap, vooral na een aantal jaar samen over van alles na te hebben gedacht en met van alles bezig te zijn geweest.
We hebben hier een goed gevoel bij en zien veel mogelijkheden. We zullen er alles voor geven en er zeker voor gaan!
 
Daarom zijn we trots om te mogen zeggen dat DeJazz Kidzz vanaf 1 april 2017 gestart is! 😀
 
We kwamen met het idee om samen een bedrijfje te beginnen terwijl we aan het werk waren met kinderen, toen nog als collega’s bij een welzijnsorganisatie. Vanuit onze werkzaamheden met kinderen, jeugdigen en jongeren hebben we een eigen visie ontwikkeld en dit heeft onze passie nóg sterker gemaakt. Door de jaren heen hebben we samen vele ideeën besproken, uitgezocht en zelfs ook concreet uitgewerkt. Vanuit veel kanten hebben we hulp en steun gekregen en hebben anderen meegedacht over de mogelijkheden bij onze plannen.
We zijn al deze personen dan ook erg dankbaar dat zij vanaf het begin in ons geloofd hebben en ons geholpen hebben waar zij konden en dit ook nog steeds doen. Dank jullie wel! 
 
Ook hebben we tijdens deze periode veel nieuwe personen leren kennen die op ons pad kwamen. Al deze contacten, hoe kort of lang ook, hebben ons geholpen het traject te bepalen. En steeds gedwongen weer na te denken over wat zakelijk gezien mogelijk was en welke risico’s dit alles met zich mee zou brengen. Vooral onze accountant heeft ons hier goed in geholpen en veel in begeleidt tot op de dag van vandaag. Hij heeft al onze plannen langs zien komen, maar uiteindelijk de puntjes op de i kunnen zetten bij ons concept, DeJazz Kidzz.
 
Parkstad, Zuid-Limburg zal nog veel van ons horen 😉