1ste boeking van DeJazz Kidzz een feit

Door 2 april 2017 Verjaardagen
plezier buiten gek doen kinderen

Op 27 januari was het dan zover, we hadden onze eerste boeking binnen. Jeejj!
Het was een verjaardagsfeestje van een meisje. Ze heet Liv en is 6 jaar geworden.
De moeder van Liv had naast haar full time baan niet veel tijd om iets te organiseren, maar wilde wel dat haar dochter een onvergetelijke dag zou krijgen. En veel opties die voor kinderfeestjes op het internet aangeboden worden, zijn óf erg ver uit de buurt, voor een te oude doelgroep of erg prijzig voor datgene wat er aangeboden wordt.

Wat kan je dan het beste doen?? Jullie raden het al… DeJazz Kidzz hiervoor boeken. Alles wordt dan geregeld en je hebt er zelf als ouder/verzorger verder geen omkijken meer naar. Voor één prijs is alles gedekt! Van een originele activiteit voor je kind, tot aan het eten, drinken, aankleding, versieringen en voor elk kind een Goody Bag om mee naar huis te nemen en voor de jarige zelfs nog een extra cadeautje erbij. Daarbij wordt de activiteit ook volledig aangepast op de wensen van het kind, om het op die manier persoonlijk te maken. De moeder van Liv vond het ideaal dat alles door één organisatie geregeld kon worden en dat zij alleen het vervoer hoefde te verzorgen voor de kinderen, ook de locatie hebben wij verzorgt. Want ook dat is mogelijk bij ons!

Naast ons uitgebreide activiteiten aanbod, maken wij elk feestje persoonlijk door ons vriendenboekje! Daarom zijn de activiteiten bij DeJazz Kidzz ALTIJD anders aangekleed bij iedere boeking en voor elk kind! Dit hangt helemaal vast aan de wensen van het kind.

Liv had uit ons aanbod gekozen voor het thema Bakery&Sweets en gaf aan graag cup-cakes te willen bakken en geschminkt te worden. Dit is dan ook wat Liv van ons gekregen heeft. Vandaar ook ons motto: Kind heeft een idee, dan gaat DeJazz Kidzz hierin mee!

Voor de verdere invulling van de activiteit Bakery&Sweets hebben we onszelf natuurlijk eerst de belangrijkste vraag gesteld… Wat wil Liv??

Liv wilt/houdt van…

Groen! >>> Slingers en Ballonnen, de bordjes en bekers, servetten en versiering voor op de cup-cakes, zelfs extra groene ranja (al vonden de kids de smaak hiervan niet lekker).
Super Mario en Pokemon! >>> Muziek van Super Mario uit de boksen en geschminkt worden als Super Mario en Pokemon!
Buiten spelen! >>> Met ballen en springtouwen naar buiten gegaan en spelletjes gespeeld. Met natuurlijk muziek van Super Mario op de achtergrond.

Spontaniteit en improvisatie vinden we bij DeJazz Kidzz ook erg belangrijk en kunnen we zo toepassen als de situatie erom vraagt.
Zo wilden de kinderen, bij het horen van de Super Mario muziek, graag een disco houden. Geen probleem kids!
Hoe hebben wij dit gedaan…
1. Muziek harder gezet.
2. Ruimte gemaakt, alles aan de kant geschoven.
3. Alle ballonnen losgemaakt en deze door de hele kamer heen gelegd.
4. Disco lampen aangezet.
5. Alles donker gemaakt door gordijnen te sluiten.
6. Ennn dansen maar kinderen!
In een paar minuten hadden wij een DeJazz Kidzz Disco!

Eerste boeking DeJazz Kidzz was een succes! Liv wilt volgend jaar weer, vertelde zij ons.
Dat geeft je toch een goed gevoel om dat te horen van een kind! Bedankt Liv dat wij jou verjaardag mochten organiseren!

Hopelijk tot volgend jaar weer 😀